Led displeji

Montaža metal-detektorskih vrata

Hotel Kasina nalazi se u strogom centru grada, preko puta čuvene Terazijske česme podignute za vreme vladavine Miloša Obrenovića, i jedan je od najstarijih hotela u Beogradu.

Zgrada hotela „Kasina“, sagrađena je oko 1856. godine, u njoj je 1918. godine kratko vreme zasedala Narodna skupština Srbije, a do 1920. godine priređivane su predstave Narodnog pozorišta.

Hotel „Kasina“ sagrađen je na istom mestu 1922.godine i tada je to bila najviša zgrada na Terazijima i jedno od najekskluzivnijih mesta u Beogradu.

Od 1960. godine kada je hotel „Kasina“ dobio svoj današnji izgled, i kao preteča brojnih inovacija u ugostiteljstvu i turizmu Beograda ,do današnjeg dana čuva tradiciju kvalitetnog pružanja usluga kao moderan gradski poslovni hotel.

Zgrada hotela „Kasina“ je dobio nova metal-detektorska vrata koja će služiti za povećanje bezbednosti svojih gostiju.

Metal-detektorska vrata namenjena su detekciji i sprečavanju unošenja oružja u objekte. Pri pokušaju prolaska naoružane osobe aktivira se vizuelni i zvučni alarm.

Prvi detektori metala, preteča današnjih savremenih, napravljeni su u Americi sredinom šezdesetih godina prošlog veka i koristili su se u pilanama za otkrivanje eksere u stablima. Na osnovu te naprave, sklopljeni su detektori u obliku vrata.

Prva mesta gde su bila postavljena vrata bili su aerodromi.

Comments for this post are closed.